Ecofields is aanwezig bij de inspiratie avond van Stichting Groene Stern NederlandDonderdag 28 maart 2019 organiseerde Stichting Groene Ster Nederland een inspiratie-avond voor horeca-ondernemers. Naast ruimte voor mooie ontmoetingen en een hapje en een drankje presenteerde Stichting Groene Ster zich. Deze stichting heeft als missie verduurzaming van de horeca en beter zorgen voor de wereld. Een missie die wij met ons biologisch kalfsvlees natuurlijk van harte ondersteunen. Overigens is Floortje Dessing (bekend van de reisprogramma’s) ambassadeur van Stichting Groene Ster.

Het was een inspirerende en leerzame avond. Producenten en horeca-ondernemers presenteerden zich en gingen in gesprek. Wat is nu eigenlijk duurzaam ondernemen? Wat hebben we nodig om duurzaamheid in ons bedrijf door te voeren? Rode draad tijdens deze avond: wees niet te perfectionistisch als het gaat om het doorvoeren van duurzaamheid in je bedrijf. Met het zetten van kleine stappen kom je immers ook vooruit.

Wij waren erbij!
Teun en Martine waren er namens Eco Fields aanwezig om te netwerken, onze biologische producten te presenteren en vragen te beantwoorden.

Teun en Martine vertegenwoordigden Eco Fields tijdens de inspiratie- en netwerkavond De Groene Ster


Meer lezen over Stichting Groene Ster?
Dat kan via deze link.