Onze slagerij
Biologisch kalfs- en lamsvlees
In onze eigen slagerij worden onze eigen dieren verwerkt. Het rijpingsproces is één van de belangrijkste factoren voor ons smaakvolle biologische vlees.
Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal in onze eigen slagerij.
Uiteraard is onze slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen.
We hebben ook een eigen worstenmakerij waar we onze hamburgers, braadworst, köftes en andere specialiteiten maken.
De combinatie van boerderij en eigen slagerij is bijzonder.
Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot kalfsvleesproducten.
Alles biologisch uiteraard – 3 sterren beter leven keurmerk - en allemaal kalfsvleesproducten.
Biologisch lamsvlees maakt ook deel uit van ons assortiment.
Eco Fields heeft een duurzame bedrijfsvoering, met respect voor mens, dier en milieu.


Ons vlees-assortiment



Vers ingevroren: heerlijke EKO-snacks!

Van worstje tot overheerlijke countryham en rookvlees: alles biologisch kalfsvlees!

Kies voor gemak, bijvoorbeeld tijdens drukte met onze gegaarde producten. Heerlijk biologisch gegaard kalfsvlees.