Hollands biologisch kalfs- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard

Onze slagerij

Biologisch kalfs- en lamsvlees

In onze eigen slagerij worden onze eigen dieren verwerkt. Het rijpingsproces is één van de belangrijkste factoren voor ons smaakvolle biologische vlees.

Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal in onze eigen slagerij.

Uiteraard is onze slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen.

We hebben ook een eigen worstenmakerij waar we onze hamburgers, braadworst, köftes en andere specialiteiten maken.

De combinatie van boerderij en eigen slagerij is bijzonder.

Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot kalfsvleesproducten.
Alles biologisch uiteraard – 3 sterren beter leven keurmerk - en allemaal kalfsvleesproducten.

Biologisch lamsvlees maakt ook deel uit van ons assortiment.

 

Eco Fields heeft een duurzame bedrijfsvoering, met respect voor mens, dier en milieu.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm.
De slagerij van Ecofields

Ons vlees-assortiment

Ribstuk in de Been website
Heerlijk mals en sappig rosé biologisch kalfsvlees met een fijne gemarmerde structuur.
Assortiment lamsvlees Ecofields
Heerlijk Hollands biologisch lamsvlees. Bereid en geportioneerd in onze slagerij.
kroketten website

Vers ingevroren: heerlijke EKO-snacks!

Assortiment vleeswaren Ecofields

Van worstje tot overheerlijke countryham en rookvlees: alles biologisch kalfsvlees!

Vitello website

Kies voor gemak, bijvoorbeeld tijdens drukte met onze gegaarde producten. Heerlijk biologisch gegaard kalfsvlees.