Hollands biologisch kalfs- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard

Onze slagerij

Biologisch kalfs- en lamsvlees

In onze eigen slagerij worden onze eigen dieren verwerkt. Het rijpingsproces is één van de belangrijkste factoren voor ons smaakvolle biologische vlees.

Uitbenen, uitsnijden, verdelen, portioneren, het gebeurt allemaal in onze eigen slagerij.

Uiteraard is onze slagerij energiebewust door het gebruik van warmtewisselaars en zonnepanelen.

We hebben ook een eigen worstenmakerij waar we onze hamburgers, braadworst, köftes en andere specialiteiten maken.

De combinatie van boerderij en eigen slagerij is bijzonder.

Hierdoor ontstaat een gesloten cyclus van levend dier tot kalfsvleesproducten.
Alles biologisch uiteraard – 3 sterren beter leven keurmerk - en allemaal kalfsvleesproducten.

Biologisch lamsvlees maakt ook deel uit van ons assortiment.

De slagerij van Ecofields

Ons vlees-assortiment

Assortiment kalfsvlees Ecofields
Heerlijk mals en sappig rosé biologisch kalfsvlees met een fijne gemarmerde structuur.
Assortiment lamsvlees Ecofields
Heerlijk Hollands biologisch lamsvlees. Bereid en gepositioneerd in onze slagerij.
Assortiment snacks Ecofields

Biologische snacks