Hollands biologisch kalfs- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard

Kom kijken, ervaren en proeven!

Ons verhaal beleven? Welkom! Kom kijken en proeven!

Om ontvangsten van groepen mogelijk te maken is de historische rietgedekte boerenschuur in stijl herbouwd om te gebruiken als ontvangst- en demonstratieruimte, inclusief moderne keuken. U kunt op afspraak bij ons terecht voor directe verkoop van vlees en wijn, proeverijen, presentaties, rondleidingen of demonstraties.

Arrangementen vanaf 20 personen.

Ontvangstruimte_5732-100px

Opties

Wijngaard-wijnkelderEcofields-header

Rondleiding

Om ontvangsten van groepen mogelijk te maken is de historische rietgedekte boerenschuur in stijl herbouwd om te gebruiken als ontvangst- en demonstratieruimte, inclusief moderne keuken. U kunt op afspraak bij ons terecht voor directe verkoop van vlees en wijn, proeverijen, presentaties, rondleidingen of demonstraties. Van harte welkom! Bel of mail ons om je wensen door te spreken.
food-2375468

Proeverij

Om ontvangsten van groepen mogelijk te maken is de historische rietgedekte boerenschuur in stijl herbouwd om te gebruiken als ontvangst- en demonstratieruimte, inclusief moderne keuken. U kunt op afspraak bij ons terecht voor directe verkoop van vlees en wijn, proeverijen, presentaties, rondleidingen of demonstraties. Neem gerust contact met ons op om je wensen door te spreken. We helpen je graag!
Glaswijn-Ecofields

Streeklunch

Om ontvangsten van groepen mogelijk te maken is de historische rietgedekte boerenschuur in stijl herbouwd om te gebruiken als ontvangst- en demonstratieruimte, inclusief moderne keuken. U kunt op afspraak bij ons terecht voor proeverijen, presentaties, rondleidingen of demonstraties. Neem contact met ons op voor om je wensen door te spreken! We helpen je graag.

Of kies voor een arrangement

Arrangement 1

Ontvangst met koffie en cake, bedrijfspresentatie en rondleiding over het bedrijf en door de stallen.

Arrangement 2

Ontvangst met koffie en cake, bedrijfspresentatie en rondleiding over het bedrijf en door de stallen.
Proeverij van verschillende soorten biologische wijnen met lekkere hapjes kalfsvlees.

 

Arrangement 3

Als arrangement II, aangevuld met een meergangendiner bereid met ons eigen kalfsvlees en bereid door een professionele kok.