Workshops Farmacademie

Speciaal voor de horeca: Workshops voor gastvrouwen / gastheren / medewerkers in de bediening.

Ons verhaal bij jouw gasten aan tafel!

Wat zou het geweldig zijn als het verhaal achter streekproducten aan tafel wordt verteld! Hoe enthousiast en vakkundig je medewerkers ook zijn, soms vergeten ze gewoon het –vaak prachtige- verhaal achter streekproducten te vertellen bij je gasten aan tafel. Soms doordat het druk is, soms omdat andere zaken even aandacht vragen en soms omdat ze gewoon de kennis missen.

Aan de laatste reden willen wij graag wat doen. Net als jij willen ook wij graag dat ons verhaal aan tafel wordt verteld. Onze mooie ambachtelijke streekproducten verdienen immers een ereplaats op je menukaart én een enthousiast verhaal, verteld door je medewerkers.

Onze workshops

Tijdens de workshops vertellen we over streekproducten, hun oorsprong, hun verhaal en toepassingen, en wat biologisch precies inhoudt. Kortom: wat er allemaal bij komt kijken om onze producten tot stand te brengen. Per workshop steeds twee thema's. Een rondleiding over onze boerderij en in onze slagerij ontbreekt natuurlijk niet.

Je medewerkers maken kennis met de boeren die de streekproducten produceren en ervaren zélf de beleving. Uiteraard kan er ook geproefd worden van de streekproducten van de boeren van Boerenhart.

Deze workshops zijn speciaal opgezet voor gastvrouwen / gastheren / medewerkers in de bediening.

Niemand gaat met een lege maag naar huis.
Er kan natuurlijk van alles geproefd worden!

De workshop is bij Eco Fields (Matendijk 1 Wekerom).

Schrijf je in door een mail te sturen aan martine@farmacademie.nl, bel Martine op (06) 573 52 064 of bel Eco Fields (0318) 46 13 44.

De Farmacademie is een initiatief van Coöperatie Boerenhart en Eco Fields. Onze missie: medewerkers in de horeca helpen het verhaal achter onze ambachtelijke streekproducten aan tafel te laten vertellen. Dat doen we door het geven van workshops, het organiseren van themadagen en het verzorgen van rondleidingen.

Onze workshops

Workshop Farmacademie – Thema brood & kaas

Geef je gasten beleving mee! Het thema van deze workshop is Brood & Kaas. Arjan en Karina van Brandrood Kaas en bakker Joris van Jorisbrood nemen je mee in de wereld van kaas en brood. Ambachtelijke streekproducten waar ze je graag meer over vertellen. In deze interessante en inspirerende workshop leer je alles over: *…

Meer weten »
€59,00
Ecofields, Matendijk 1
Wekerom, 6733 JD Nederland
+ Google Maps

Workhop Farmacademie – Thema kip & kalf

Geef je gasten beleving mee! Het thema van deze workshop is kip en kalf. Marjanne van De Lankerenhof en Martine en Bart van Eco Fields nemen je mee in de wereld van biologische kip en biologisch kalfsvlees. Ambachtelijke streekproducten waar ze je graag meer over vertellen. In deze interessante en inspirerende workshop leer je alles…

Meer weten »
€59,00
Ecofields, Matendijk 1
Wekerom, 6733 JD Nederland
+ Google Maps

Workshop Farmacademie – Thema rund & brood

Geef je gasten beleving mee! Het thema van deze workshop is Rund & Brood. Roel van Vleesboerderij Het Binnenveld en Ronny van Bakkerij Piet nemen je mee in de wereld van rundvlees en brood. Ambachtelijke streekproducten waar ze je graag meer over vertellen. In deze interessante en inspirerende workshop leer je alles over: * biologisch…

Meer weten »
€59,00
Ecofields, Matendijk 1
Wekerom, 6733 JD Nederland
+ Google Maps

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Locatie

Onze workshoplocatie 

www.ecofields.nl

Bel ons:

Martine Floor-Bron (Eco Fields)

06 573 52 064 of (0318) 46 13 44

Mail ons:

Vragen? Een workshop boeken? Mail ons!

Martine@ecofields.nl