Breng deze zomer een bezoek aan Eco Fields

dinsdag

10

augustus

10.00 - 15.00 uur

dinsdag

17

augustus

10.00 - 15.00 uur

Kom deze zomer eens op onze boerderij kijken, je bent van harte welkom bij Eco Fields! De enige biologische kalverhouderij in Nederland.

We kunnen helaas niet iedereen zelf rondleiden maar hebben een route gemaakt over het erf. Onderweg vertellen wij je graag meer over onze boerderij door middel van informatiebordjes!

Koffie staat klaar!

Zin in een kopje koffie of thee na de rondleiding? Dat kan! Voor de kinderen hebben we appelsap. We vragen een kleine vergoeding voor de koffie en thee.

 

Hey kids!

Wil jij een boerderijdiploma verdienen? Dan moet je heel goed opletten tijdens jouw rondje over de boerderij. Vul het puzzelblad goed in, dan krijg jij een Eco Fields boerderij diploma!

Onze producten kopen? 

Daar zijn we super blij mee. We hebben geen winkel, het is daarom belangrijk dat er van tevoren een bestelling wordt gedaan.  De producten liggen dan netjes voor u klaar. Meer informatie? Kijk dan hier.

Combineer jouw bezoek aan Eco Fields met één van de volgende bezienswaardigheden:

ijzertijd

Op 3 km vanaf onze boerderij vind je de Celtic Fields en ijzertijdboerderij. 

Breng een bezoek aan deze bijzondere plek en ontdek hoe men in de ijzertijd boerde én hoe wij bij Eco Fields daar veel inspiratie uit halen!

Klik hier voor meer informatie!

wekeromse zand

Op 2 km vanaf onze boerderij vind je het Wekeromse zand. 

Een prachtig natuurgebied met verschillende wandelroutes.

In het bos kom je misschien wel Moeflons tegen, óf onze biologische runderen.

Klik hier voor meer informatie!

hoge veluwe

Op 8 km vanaf onze boerderij vind je het Nationale Park de Hoge Veluwe 

 Hier moet je zijn geweest! Het park beslaat 5.500 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen en is het leefgebied van onder andere herten, moeflons en wilde zwijnen.

Klik hier voor meer informatie!

Uiteraard houden wij rekening met de coronamaatregelen. Wij gaan er dan ook vanuit dat dit boerderijbezoek gewoon door kan gaan.

Mocht dit onverhoopt toch niet kunnen, dan wordt dat op deze pagina geplaatst.