Ons blog

Tips, kennis en wetenswaardigheden.

Wijnoogst 2020

Wijnoogst 2020

Een geslaagde wijnoogst hangt af van veel verschillende factoren. Één van de grootste problemen in de Nederlandse wijnbouw is voorjaarsvorst....
19 september 2020 –  OPEN DAG!

19 september 2020 – OPEN DAG!

Bekijk de uitnodiging! Komt u ook naar onze open dag? Leuk!Wij organiseren op zaterdag 19 september van 10.00 tot 16.00...
Recept: Kalfslapjes met champignons in roomsaus

Recept: Kalfslapjes met champignons in roomsaus

Ingrediënten: - 4 kalfslapjes (à 125 g) - deze zitten ook in het actiepakket! - 100 gram roomkaas - 250...
Fleckvieh kalveren doen het goed bij Eco Fields!

Fleckvieh kalveren doen het goed bij Eco Fields!

Onderstaande video is voortgekomen uit een samenwerking met Bayern-Genetik GmbH.  Wilt u ons heerlijke biologische kalfsvlees ook eens proeven?...
Recept: stoofvlees met abrikozen en paprika

Recept: stoofvlees met abrikozen en paprika

INGREDIËNTEN 400 g kalfsriblappen 4 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 rode paprika's 50 g gedroogde abrikozen (minder gebruiken indien u...
Duurzaamheid. Wat betekent dat voor Eco Fields?

Duurzaamheid. Wat betekent dat voor Eco Fields?

Foto: Cornelie's Foto studio Ede Hoe gaan we bij Eco Fields eigenlijk om met duurzaamheid? We...
IMG_2706 2

Je ziet ons ook overal: Themamiddag Jong Leren Eten 9 oktober 2019 in het Openluchtmuseum

Woensdagmiddag deed Martine kennis en inspiratie op voor de Farmacademie​ tijdens de Landelijke themamiddag Jong Leren Eten 2019 in het...
Eco Fields: biologische vleeswaren van Nederlandse bodem

Eco Fields: biologische vleeswaren van Nederlandse bodem

Ons heerlijke biologische kalfsvlees kennen de meeste mensen wel. Maar wist je dat we ook heerlijke vleeswaren hebben? We zetten...
IMG_2104

Wijnen wijnen wijnen

Misschien heb je het wel gevolgd in de media en op social media: de maand september stond voor ons in...
Klant in the spotlights: Bistro Het Groene Pandje in Barneveld

Klant in the spotlights: Bistro Het Groene Pandje in Barneveld

25 kilo bloemstuk (Eco Fields biologisch kalfsvlees) verwerkte Jesse Madern, chefkok en eigenaar van Bistro Het Groene Pandje uit Barneveld...