Vlees en wijn met een goed verhaal

Hollands biologisch kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard.

Eco Fields staat voor Hollands kalfs-, rund- en lamsvlees en wijn uit eigen wijngaard.

Wij leveren botermals kalfs-, rund- en lamsvlees met een fijne structuur, zachte smaak en rosé van kleur. Met de perfecte nasmaak, omdat onze dieren een goed leven hebben gehad. En dat gaat verder dan voldoende rust en ruimte.

Waarom Eco Fields?

Herkomst

DUIDELIJKE HERKOMST

Weet wat je eet! Onze dieren zijn allemaal geboren bij Nederlandse biologische melkveehouders. De stierkalveren zijn daar overbodig, deze komen bij ons terecht. Zo weet je 100 % zeker waar je vlees vandaan komt.

Dierenwelzijn

DIERENWELZIJN

Bij ons staat dierenwelzijn op nummer 1! De dieren lopen, zolang het weer het toelaat, buiten in de wei! In de winter staan ze lekker droog en krijgen ze veel ruimte en vrijheid in de duurzame vrijloop potstallen. De dieren krijgen een gevarieerd rantsoen. 

 

milieu

MILIEU

Het milieu vinden wij belangrijk. We willen bijvoorbeeld niet dat jouw stuk vlees onnodige foodmiles maakt. Omdat we de kwaliteit van het vlees ook erg belangrijk vinden, bezorgen wij zelf. Om zo efficiënt mogelijk te plannen hebben wij soms wat langer nodig dan een paar dagen, maar zo waarborgen wij de beste kwaliteit én de minste milieubelasting.

 

kwaliteit

DE BESTE KWALITEIT

Passie voor het vlees, dat hebben onze slagers. Iedere dag doen zij hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Korte lijnen en goed overleg tussen deze twee zorgen voor de allerbeste kwaliteit.

BIOLOGISCH KALFSVLEES
BIOLOGISCH RUNDVLEES
BIOLOGISCH LAMSVLEES
PAKKETTEN & MAALTIJDBOXEN
WIJN UIT EIGEN WIJNGAARD
BIOLOGISCH GEVOGELTE
9.5

Heerlijk en eerlijk vlees

Zowel het bestellen, leveren en het vlees is goed! Het bestellen gaat makkelijk en wordt snel geleverd en het smaakt heerlijk. Voor ons is dit de nummer 1 om ons vlees te bestellen.
- Barneveld

Alles verloopt correct.

Zeer prof. Keurige heer in een witte jas komt het brengen. Alles mooi verpakt en heerlijk mals kalfsvlees. De tijden kloppen. Niets op aan te merken. Dit is de 3e keer dat we bestellen.
- Barneveld

Uitstekende kwaliteit

Biologisch en topkwaliteit kalfsvlees. Van hamburger tot kalfsoester. Ze leveren aan huis. Helemaal geweldig.
- Arnhem

Goed maar wacht op een tegemoetkoming

Levering was op tijd, aardige man die het vlees afleverde. Op 2 verpakkingen na was alles prima in orde. Heb wel een melding gedaan van twee verpakkingen die niet luchtdicht waren helaas een het vocht in de doos lag. Niet erg hygiënisch. Er is wel een oplossing bedacht: bij volgende bestelling komt er iets extra's voor terug. Zelf ben ik daar niet zo tevreden over. Wie zegt dat ik een nieuwe bestelling ga doen? Het was fijner geweest dat er een vergoeding zou komen of een nabestelling of een concreet iets wat ik zou ontvangen bij een volgende bestelling. Dat is nu niet helder. Ik moet wel zeggen dat mijn mail gelijk is opgepakt en dat ik ook snel antwoord heb ontvangen. Ondanks dit voorval raad ik anderen wel aan wat te bestellen bij ecofields. We hebben het vlees dat niet goed verpakt zat maar gelijk bereid en het is echt lekker vlees.
- Deventer

topkwaliteit

Super kwaliteit, gemakkelijk bezorgd, vakkundig bedrijf met een goed verhaal en veel beter dan de supermarkt!
- alkmaar

(H)eerlijk vlees waarbij bijdrage aan vermindering bio-industrie wordt geleverd.

De stap om geen vlees te eten gaat me, om diverse redenen, iets te ver. Wel gruwel ik al heel lang van de bio-industrie en ben er ook van overtuigd dat je daardoor stoffen binnenkrijgt die niet goed zijn voor je gezondheid. Minder vlees eten en dan meer betalen voor biologisch vlees is voor mij een goed compromis.
- Apeldoorn

Verrassend, hoe heerlijk was het vlees!

Het vlees werd goed verpakt aangeleverd. Het nieuwe jaar goed begonne met de Celtic Fields Wit Mousserend en de gerookte ribeye was heerlijk zoals het recept dit aangaf. Ik heb nog wel een vraag over de rode wijn: deze werd echt steen koud aangeleverd, (ik denk dat deze hele nacht in een koude wagen gelegen) kan dat geen kwaad voor de smaak? (ik moet hem nog proeven)
- Woudenberg

Heerlijk!

Het vlees is heerlijk! Bijzonder was wel, dat we een lokaalpakket hadden besteld, maar daar vlees vanuit Spanje in zat????? Daarvoor bestel ik niet een lokaal product.
- Arnhem
379 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Het laatste nieuws

Waar zijn we mee bezig? Lees het hier!

a1a732ec-bb99-4e79-ae5a-b66955232e42

Voederbieten rooien

OKTOBER 2021 - Afgelopen week hebben we alle voederbieten gerooid. Het komende jaar kunnen onze kalveren en runderen daar weer...

Volg ons op Facebook

Het allerlaatste nieuws